Društvene aktivnosti

nasitek mali

RAZPIS VOLITVE 2018

Prostovoljno gasilsko društvo Babiči na podlagi sklepa iz 19. redne seje Upravnega odbora in 1. seje kandidacijske komisije, razpisuje volitve za organe društva za kongresno obdobje 2018-2023. Rok za oddajo izpolnjene dokumentacije je, skladno z razpisnimi volilnimi opravili, petek, 23. februar 2018.

Volilna opravila in roki za občni zbor 2018

Upravni odbor je sprejel sklep, da skliče redni občni zbor 3. marca 2018.

 Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spodnjih povezavah;

Pravilnik o kandidacijskem postopku PGD Babiči

Priloge obrazci liste kandidatov

PGSPG

 

 Babiči, 31. januar 2018

 David Krmac, predsednik PGD

 

Danes, 23.12.2016, smo obeležili pomemben mejnik v našem gasilskem društvu. Da bo v našem društvu praznično vzdušje še bolj veselo, smo poskrbeli s podpisom pogodbe o dobavi večjega vozila za gašenje gozdnih požarov (GVGP-2) na podvozju Iveco Daily 4x4 Off Road s posadko 1+6 gasilcev ter z minimalno 1.000 litri vode za gašenje. Vozilo bo opremljeno skladno z veljavno tipizacijo GZS za tovrstna vozila ter dodatno opremo glede na lastne potrebe in izkušnje.

Gre za pomemben korak uresničitve dolgoročnega plana razvoja društva na področju operativne dejavnosti in opremljenosti ter izboljšanje kvalitete požarne varnosti v Mestni občini Koper. Preko postopka javnega naročila, ki je bilo objavljeno na portalu javnih naročil RS dne 17.11.2016 , je bilo izbrano podjetje WEBO d.o.o..

Pretekli konec tedna, je v Marezigah potekal prvi "Festival fig in vina Rose", na katerem smo gasilci našega društva, poleg vršenje požarnega varovanja in bolničarske službe, sodelovali na tekmovanju vlečenja vrvi in zmagali. 

User Login

Spremljaj nas na Facebooku