Društvene aktivnosti

Danes, 23.12.2016, smo obeležili pomemben mejnik v našem gasilskem društvu. Da bo v našem društvu praznično vzdušje še bolj veselo, smo poskrbeli s podpisom pogodbe o dobavi večjega vozila za gašenje gozdnih požarov (GVGP-2) na podvozju Iveco Daily 4x4 Off Road s posadko 1+6 gasilcev ter z minimalno 1.000 litri vode za gašenje. Vozilo bo opremljeno skladno z veljavno tipizacijo GZS za tovrstna vozila ter dodatno opremo glede na lastne potrebe in izkušnje.

Gre za pomemben korak uresničitve dolgoročnega plana razvoja društva na področju operativne dejavnosti in opremljenosti ter izboljšanje kvalitete požarne varnosti v Mestni občini Koper. Preko postopka javnega naročila, ki je bilo objavljeno na portalu javnih naročil RS dne 17.11.2016 , je bilo izbrano podjetje WEBO d.o.o..

Pretekli konec tedna, je v Marezigah potekal prvi "Festival fig in vina Rose", na katerem smo gasilci našega društva, poleg vršenje požarnega varovanja in bolničarske službe, sodelovali na tekmovanju vlečenja vrvi in zmagali. 

User Login

Spremljaj nas na Facebooku